Bàsquet/Minicopa Endesa

Martí Marco impulsa el Bàsquet Manresa infantil al triomf contra el Fuenlabrada (60-74)

Els 31 punts del jugador manresà condueixen a la victòria i els bagencs es jugaran l'accés directe a la Minicopa dimecres a la tarda contra el Betis

Martí Marco ha estat sensacional en la victòria contra el Carplus Fuenla

Martí Marco ha estat sensacional en la victòria contra el Carplus Fuenla / M. A. Polo /ACB Photo

Redacció . Manresa

Els 31 punts del base Martí Marco, poc menys de la meitat dels de tot l'equip, han impulsat el Bàsquet Manresa infantil A a la victòria contra el Carplus Fuenla per 60-74 en la segona jornada de la fase prèvia de la Minicopa Endesa, que s'està jugant aquests dies a València. Amb aquest resultat, els bagencs se situen a un triomf de la fase final, a la qual accediran si vencen el Betis en un partit que es juga aquest mateix dimecres a les 18.45 hores i que es podrà seguir en AQUEST ENLLAÇ.

Després del triomf del dia anterior contra el Fundación Breogán, el Manresa sabia que superant els madrilenys s'assegurava, com a mínim, un lloc en la repesca. El primer quart ha estat molt igualat, amb avantatges per al Fuenlabrada que han arribat a ser de sis punts (19-13). Però Marco ha anotat dos bàsquets seguits, que han estat el preludi de la seva gran actuació en el segon quart.

En aquest, el base manresà ha anotat 12 punts, amb tres triples de quatre intents que han mantingut el seu equip dins del partit, malgrat que el Fuenlabrada s'ha tornat a escapar de cinc punts. Dos tirs de tres punts d'ell i un bàsquet de Martell han ajudat a que s'arribés al final del segon període amb avantatge (31-37). Fins al final, l'escapada manresana ha estat progressiva. Marco ha seguit estant qui ha anotat més en cada període, però el bon acompanyament dels altres jugadors ha provocat que s'arribés a un final més o menys tranquil, després de gaudir d'un màxim avantatge de 16 punts (54-70). L'estadística del partit la podeu veure AQUÍ.