Com els està anant als jugadors del Baxi Manresa que han marxat des de l'inici de temporada?

Alguns dels exjugadors estan fent molt bones actuacions als seus nous equips

L'ala-pivot Tyson Pérez en una imatge d'arxiu

L'ala-pivot Tyson Pérez en una imatge d'arxiu / Oscar Bayona

Redacció

Des de l'inici d'aquesta temporada, molts dels jugadors que van començar amb el Baxi Manresa ja no ho fan. Han acabat a les plantilles d'altres equips. Com els hi està anant lluny de Manresa? Recollim els seus números des de la seva partida i la situació de cadascú.

Giordano Bortolani 9 partits (6,8p 1rb 0,7ast)

L'italià ja suma 9 partits amb el club en el qual està actualment, el Tezenis Verona, equip de la lliga italiana. L'equip actualment ocupa la 13a posició (d'un total de 16 equips) a la lliga italiana. Bortolani està completant unes actuacions que li atribueixen 6'8 pts./p, 1 reb./p i 0,7 asist./p. L'ex jugador del Baxi Manresa és el 3r més jove de la plantilla de l'equip italià.

Marcus Lee 15 partits (8,9p 7,5rb 1,1ast)

Marcus Lee va ser, a principis de temporada un jugador que formava part del 5 inicial del Baxi Manresa, tot i això, finalment va acabar sent tallat per l'equip de Pedro Martínez. Actualment, és jugador del Melbourne United (equip del que procedia Jordan Caroline). A la lliga australiana està completant xifres de 8,9 pts./p, 7,5 reb./p, 1,1 asist./p.

Elias Valtonen 7 partits (7p 2,3rb 0,4ast)

Posiblement es pot dir que la marxa d'Elias Valtonen és un fet que l'està afavorint. Principalment perquè està gaudint de més minuts de joc, ja que encara és un jugador jove que ha de desenvolupar el seu joc. Tenint en compte les dades que ha tingut en els primers 7 enfrontaments amb els Rostock Seawolves (7 pts./p, 2,3 reb./p i 0,4 asist./p) es pot observar que el jugador està podent millorar el seu joc sense cap mena de dubte, ja que les seves estadístiques a Manresa (1 pts./p, 1,2 reb./p i 0,2 asist./p) no eren les que s'esperaven del jugador finlandès.

Jordan Caroline 3 partits (11p 7rb 1ast)

Després de disputar tan sols 2 partits de lliga amb el Baxi Manresa, Jordan Caroline va ser tallat. La seva nova destinació ha sigut el Fuenlabrada, amb el que ja ha tingut oportunitat de disputar 3 enfrontaments. Els minuts de joc que ha tingut (una mitjana de 29,7 per partit) li han servit per aconseguir unes xifres de 11pts./p, 7 reb./p i 1 asist./p.

Tyson Pérez 1 partit (18p 4rb)

Després de les declaracions de Luis Casimiro (entrenador del Betis) en les que deia "si parlo de les proves mèdiques (de Tyson Pérez) el club s'incendiaría", semblava que Pérez no acabaria arribant a Sevilla, però, contra el que es podia intuir amb les declaracions de l'entrenador bètic, el jugador nascut a Santo Domingo ha acabat incorporant-se a les files del combinat verd-i-blanc. De moment ha completat un sol partit en el qual ha anotat 18 punts i ha agafat 4 rebots. A més ha realitzat la jugada que ha acabat sent la posicionada en el Top 1 de jugades de la jornada.

Justin Hamilton 8 partits (10,5p 7,1rb 1,1ast)

El que va arribar a Manresa com a una de les màximes il·lusions pel fet de ser un jugador amb historial NBA, va marxar poc temps després de l'inici de la temporada. Actualment, està jugant pels Guangdong Southern Tigers de la lliga xinesa. Està completant unes estadístiques de 10,5 pts./p, 7,1 reb./p, 1,1 asist./p, sent un dels líders de l'equip.

Subscriu-te per seguir llegint