Bàsquet Manresa

Pedro Martínez: "En defensa hem estat bé, però ens ha faltat l'encert en atac"

El tècnic del Baxi, desqualificat durant el partit, intenta valorar positivament els bons moments del seu equip

Pedro Martínez ha estat desqualificat pel col·legiat Luis Miguel Castillo

Pedro Martínez ha estat desqualificat pel col·legiat Luis Miguel Castillo / D. Grau/ACB Photo

Jordi Agut

Jordi Agut

Pedro Martínez explicava, després de la nova derrota, que la clau havia estat "el nostre desencert en molts moments. Ens hem ficat en la lluita pel partit i hem fet tirs en bones posicions però sense anotar amb consistència. En defensa hem estat bé, però ens ha faltat encert en atac". Per això, "hem perdut i tot el que sigui perdre ens allunya dels nostres objectius, però hem de seguir i veure què podem fer per millorar i valorar les coses positives".

Martínez redundava en que la falta d'anotació ha arribat en el segon període, en què "ells també han fallat tirs lliures i al final el partit estava igualat, tot i no tenir gaire bones sensacions. A l'inici del tercer quart ens han agafat una distància perquè han anat molt a la línia de tirs lliures. Hi ha hagut un moment al final del tercer quart en què hem agafat confiança. Ens hem posat a un punt. Era difícil acabar guanyant, però aquest bon moment l'hem de valorar de manera positiva. Perdre mai no és positiu, però si perds t'has de quedar amb les coses bones i veure què pots millorar. Hi ha coses en què ho pots fer i d'altres que no pots millorar de cap de les maneres, Cal perseverar i creure en les possibilitats que tenim".

Sorbre l'acció de la seva desqualificació, "avui la taula ha comès bastant errors. Estava reclamant un temps mort i m'ha arribat la tècnica i després la segona i la desqualificant. És el que hi ha". Almenys, l'equip ha plantat més cara que fa un parell de mesos al Congost. "Segurament ara tenim un punt més de qualitats atlètiques i hem competit millor que a llavors, però cal aixecar-se i pensar en el següent" duel, que arribarà a l'ACB en tot just un mes.