BÀSQUET

Posposat el partit del Baxi Manresa a Istanbul pels terratrèmols de Turquia

El duel contra el Bahcesehir s'havia de disputar aquest dimecres | La Champions ha suspès tots els enfrontaments d'aquesta setmana pels dos sismes, que ja han provocat més de 2.600 morts

Pedro Martínez, durant un temps mort

Pedro Martínez, durant un temps mort / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

La Basketball Champions League va anunciar ahir que tots els partits d’aquesta jornada amb equips turcs implicats queden ajornats fins a nova data, a causa del terrible terratrèmol que ahir va causar més de 2.600 morts entre el sud de Turquia i el nord de Síria. Un d’aquests enfrontaments era, precisament, el que havia de jugar el Baxi Manresa a la pista del Bahcesehir d’Istambul, corresponent a la tercera jornada de la segona fase de la competició.

Tal i com va informar la federació internacional (FIBA), organitzadora de la competició, properament s’informarà de les noves dates dels partits. La mesura va afectar, a més del conjunt que dirigeix Pedro Martínez, dos altres equips de la Lliga ACB, l’UCAM Múrcia i l’Unicaja. 

Els murcians, de fet, ja eren a la capital turca, Istambul, perquè el seu partit estava programat per avui dimarts. Tot i que la ciutat és a 900 km de l’epicentre del sisme, l’activitat esportiva va quedar aturada a tot el país, on s’ha declarat una setmana de dol nacional. Per la seva part, l’Unicaja havia de rebre el Galatasaray, un partit que tampoc s’acabarà disputant en la data inicialment prevista.

El Baxi Manresa té ara davant seu un calendari net fins al 4 de març, dia en que rebrà el Fuenlabrada. A l’ajornament ja conegut del matx d’aquest proper cap de setmana, perquè el Lenovo disputa la Intercontinental, s’hi afegeix aquest altre contratemps i el fet que després venen la Copa del Rei i l’aturada per les seleccions.