El Bàsquet Manresa júnior s'enfonsa a la segona meitat a Mataró (69-56)

L'equip d'Oriol Pozo només és capaç d'anotar catorze punts a la represa i cedeix davant de l'exhibició del local Coll

L'equip manresà es va atabalar massa a la segona meitat

L'equip manresà es va atabalar massa a la segona meitat / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció. Manresa

El Bàsquet Manresa júnior va pagar una mala segona part, potser derivada de la falta de recanvis en la rotació, i va caure derrotat a la pista del Mataró Homs en un duel en què només va poder anotar catorze punts, set en cada quart, en els darrers vint minuts. L'equip d'Oriol Pozo havia fet un gran segon període, amb un parcial de 13-28 que semblava deixar descavalcat el conjunt maresmenc, però la represa va ser molt poc productiva i el gran partit del local Eduard Coll, autor de 32 punts, ha impulsat la seva formació.

UE MATARÓ HOMS: Boschdemont 2, Ferrer 17, Coll 32, Nacenta 7, Alonso 2 -cinc inicial- Gros, Zorrilla, Platteeuw 2, Jiménez, Botella 3, Sempere 4

BÀSQUET MANRESA: Niebles 2, Alocén 9, López 2, Bol 7, Torreblanca 13 -cinc inicial- Clara 2, Campeny 14, Gaspa 1, Llompart 6

ÀRBITRES: Sapiña i Cala

PARCIALS: 14-14, 27-42 (descans), 46-49, 69-56