L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el president del Bàsquet Manresa, Jordi Serracanta, han renovat aquest dilluns al matí el conveni de col·laboració per a la promoció de la imatge de la ciutat, que amb l'equip viatja a totes les ciutats ACB de l'Estat espanyol i, com la temporada passada, també a les dels equips europeus que juguen la Basketball Champions League. L'acte de signatura ha comptat també amb el regidor d'Esports, Antoni Massegú, i amb el gerent del club, Carles Sixto.

En aquest conveni es reafirma l'especial significació de l'esport del bàsquet a Manresa i l'existència d'un club que porta el nom de la ciutat en la màxima categoria estatal, participant també en competicions europees. La temporada passada, l'equip va participar en la Copa del Rei a Granada, un esdeveniment de gran repercussió mediàtica, i va disputar a Bilbao una històrica Final Four de la Champions League, una competició europea en la qual el Bàsquet Manresa està tornant a fer enguany un bon paper. La setmana vinent disputarà els quarts de final i és a només un pas de tornar a jugar la Final Four.

Amb el conveni, l'Ajuntament de Manresa i el Bàsquet Manresa SAE regulen una relació voluntària de col·laboració, segons la qual l'Ajuntament es compromet a l'atorgament d'una subvenció de 370.000 euros, per contribuir a la participació en les competicions estatals i europees i per col·laborar directament amb diferents col·lectius de la ciutat per promocionar i fomentar l'esport.