Babatunde Olumuyiwa, primer descartat del Baxi Manresa

El pivot de Sierra Leone va fitxar per una temporada amb opció d'una segona per part del club, que l'entitat ha decidit no aplicar

El pivot Babatunde Olumuyiwa durant un matx del Baxi Manresa

El pivot Babatunde Olumuyiwa durant un matx del Baxi Manresa / Arxiu

Redacció

Comença el ball d'altes i baixes a la plantilla del Baxi Manresa de cara a la temporada 2023-24. El primer descartat és el pivot Babatunde Olumuyiwa, que no seguirà vestint la samarreta vermella una vegada el club ha decidit fer ús d'una clàusula que li permet acabar la relació contractual amb el jugador.

Així ho ha anunciat la pròpia entitat en un comunicat on agraeix la seva "lluita i entrega" aquesta darrera temporada, durant la qual ha disputat 27 partits, 19 a la Lliga Endesa i 8 a la Basketball Champions League, amb unes mitjanes de 3 punts i 2,3 rebots en 13 minuts.

Ha estat una temporada complexa per al jugador de Sierra Leona. Va arribar del MoraBanc Andorra amb 30 anys i un contracte d'una temporada més una segona d'opcional. Havia d'aportar lluita sota les anelles, però una fasciïtis plantar el va obligar a passar pel quiròfan el mes de novembre. Unes setmanes després, estant de baixa, va patir un accident de trànsit al carrer Sallent de Manresa mentre conduïa begut i va ser denunciat penalment per la Policia Local, mentre que el club va anunciar que li imposaria mesures disciplinàries.