Regió7

Regió7

Bàsquet/Lliga Endesa

El Baxi atribueix a un error humà no haver convidat Sáez a l'estrena de l'exposició del vestíbul del Congost

L'expresident del club revela en una piulada que li hauria agradat ser-hi i prefereix no comentar les disculpes posteriors de l'entitat, que explica que es va enviar el correu electrònic d'invitació a una persona equivocada

Josep Sáez, el dia que va acomiadar-se de la presidència del Bàsquet Manresa Arxiu/Eduard Vega

L'expresident del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, ha comentat a Regió7 que "no tinc res a comentar" davant de les explicacions que li ha donat el club, després que ell revelés en una piulada a la xarxa social X que no havia estat convidat dimecres a la inauguració de l'exposició permanent sobre la història del bàsquet manresà al vestíbul del Nou Congost.

Sáez va escriure, poc abans de les dotze de la nit de dimecres, referit a una piulada de l'entitat sobre l'acte: "Molta sort Bàsquet Manresa! M'hagués agradat molt ser-hi convidat! Han estat cinc anys de dedicació intentant aportar el màxim en aquest projecte. Molta sort i encerts en el futur. Visca el Resa!". El missatge va tenir una gran resposta entre l'entorn del Bàsquet Manresa. Aquest migdia el club ha aclarit, abans de la roda de premsa de Pedro Martínez prèvia al partit contra el Madrid, que tot havia estat degut a una errada humana a l'hora d'enviar el correu per convidar-lo. El club també reconeix una segona errada a l'hora de confirmar si finalment hi assistiria o no. A més, a la tarda ha fet un comunicat en què explica que tot respon a "un error en l'enviament del correu electrònic de les invitacions als expresidents, gestionades pel club" que va provocar "que en el seu cas el missatge arribés a una persona errònia".

Aquest dijous al matí, el president interí Albert Cots, segons la versió del Bàsquet Manresa, s'ha posat en contacte amb Sáez per explicar-li el cas i demanar-li disculpes. Consultat per aquest diari, Sáez ha preferit no comentar res sobre aquestes explicacions. De fet, a l'acte de dimecres van assistir tots els altres presidents vius del club, com Benjamí Garcia, Valentí Junyent, Jaume Arnau i Jordi Serracanta,amb les absències d'Enric Torres i Josep Vives per motius personals i professionals, respectivament.

Entre rumors de tornada

Aquesta polèmica, malentès o com se li vulgui dir entre el Bàsquet Manresa i Josep Sáez arriba després que en les últimes setmanes s'hagin escampat rumors sobre una possible tornada de l'exdirigent al club, que es troba sense president fix des de l'1 de juliol passat, quan va renunciar al càrrec Jordi Serracanta per motius personals. S'ha comentat que Sáez podria tornar a ser president si el club engega un procés d'ampliació de capital. Consultat dies enrere per Regió7, abans d'aquest fet de l'exposició, ell mateix va declarar, sobre el tema de la seva tornada que "no hi ha res. no sé d'on surten les coses però no és cosa meva" i va afegir que "no estic al club, però m'encanta la feina que hi estan fent".

El fet cert és que, un cop engegada la temporada esportiva, és hora que el club triï un president que, com han reconegut els membres de la comissió executiva que ara el regeixen, podria ser executiu, com en el cas de Serracanta, o no, com ho era Sáez. Durant la tardor hi hauria d'haver una resolució en aquest sentit.

Compartir l'article

stats