La possibilitat que Pierre Oriola tornés al Bàsquet Manresa, el club on va començar, després d'11 anys de la seva marxa, va estar sobre la taula, però no hi va haver cap oferta formal ni informal. Els dubtes sobre la seva esquena pesen. Així es desprèn d'unes declaracions del pivot de Tàrrega fetes al diari Ara, on explica que, als 31 anys, es troba bé i amb ganes de trobar un lloc a la Lliga Endesa.

"Durant l'estiu vaig tenir ofertes. Algunes no les vaig poder estudiar amb prou temps i es van esfumar. D'altres les vaig rebutjar. Alguna altra, com la del Baxi Manresa, no ha acabat de tirar endavant", relata Oriola per aprofundir a continuació en el seu possible retorn al Nou Congost: "Vam mantenir converses, però no vam acabar de concretar res. Alguns dubten de com estic físicament amb l'esquena, però he tingut tres setmanes per demostrar que estic bé. He jugat quatre partits i no he tingut cap problema, però entenc que no és suficient".

El de Tàrrega és conscient que "confiar en un jugador que ve d'una lesió com la meva és complicat, però qui no s'arrisca no pisca. Jo també tinc ganes d'apostar per un projecte que potser en un altre moment no m'hauria plantejat. L'escenari és molt gran".

Oriola va debutar el 2009 a les files del Bàsquet Manresa i el 2012 va començar un periple que el va dur al Força Lleida (2012-2013), el Club Baloncesto Peñas Huesca (2013-2014), el Club Baloncesto Sevilla (2014-2016), el Valencia Basket (2016-2017), el FC Barcelona (2017-2022), el Bàsquet Girona (2022) i l'AEK Atenas la temporada passada. "Em trobo molt bé físicament, estic en un moment molt bo. He aturat dues setmanes la preparació a la pista, temps que he invertit per treballar al gimnàs. Durant la pretemporada amb el MoraBanc Andorra em trobava molt bé, però ara volia veure en quin punt estic. Necessitava tornar a posar les coses al seu lloc i superar alguna petita molèstia. La previsió és començar la setmana que ve a fer pista una altra vegada i veure com evoluciona tot", diu. I considera: "Vaig aportar tres setmanes de molt bon nivell al MoraBanc Andorra, però potser em va faltar ritme i continuïtat".