Pedro Martínez estava molt satisfet per la victòria, després del partit, i reconeixia que "ha estat un partit molt dur. Hem tingut un segon quart bo i hem agafat una bona distància a la mitja part. Semblava que l'havíem pogut trencar amb moltes cometes, totes les que requereix el fet de jugar contra l'Andorra. Però la seva tàctica, amb els canvis defensius que han fet ens ha trencat el ritme. Hem patit moltíssim, hem jugat massa en estàtic amb la defensa en zona i ells han fet bàsquets fàcils que fins aleshores no havien aconseguit".

En aquets moment, però, "en el darrer quart, hi ha hagut accions de molta responsabilitat, de Taylor, de Dani Pérez, de Robinson, amb un triple, que han jugat amb molta determinació. Hem d'estar contents perquè guanyar a fora sempre és molt complicat"

Sobre els canvis que hi ha hagut en el duel i també el suport dels aficionats que han acompanyat el Baxi, "el partit es juga a la pista i són els jugadors els quehan de posar l'energia. Ens va va passar a Múrcia, que els de casa tenen intensitat extra. Això no et garanteix la victòria ni te la compromet si jugues a fora. Hem agafat molta confiança a la primera part i això et dona defensar una mica millor. Anar ficant et dona aquesta energia extra. A darrere, tot costa més si no la fiques".

Llavors, ha redundat en la idea que "quan ells ens han superat amb la tàctica hem tingut molta determinació personal, i ha marcat la diferència. Estem contents pels nostres aficionats, que aniran cap a casa contents"

També ha tingut bones paraules per al tècnic local, amb "qui vaig treballar uns mesos. Avui és el primer cop que competim amb el Natxo. La meva opinió d'ell és molt bona, és un grandíssim entrenador, ho ha demostrat amb el pic i pala a d'altres categories. Ja passava a la LEB, i abans i tot, que els seus equips tenen un estil i tenen una personalitat molt clara. Li desitjo el millor i el miro amb molts bons ulls, és un dels entrenadors emergents. Avui deuen estar decebuts, ja que els ha sortit creu", però han tingut un gran inici de temporada.

I respecte de les possibilitats de lluitar per ser a la Copa del Rei de Màlaga, "podem fer volar coloms i pensar el que vulguem. No hem de tenir l'obejctiu de la Copa ni moltíssim menys. Hem de ser humils i a veure si guanyem l'Obradoiro. Centrar-se en una altra cosa seria un gran error".