Després del partit, un Pedro Martínez molt content per la victòria explicava que "el 99% de les victòries en equips igualats són de caràcter. Està per damunt de la tàctica i de tot. Hi ha hagut un moment en què estàvem una mica trencats, sense anotar, perquè el rival t'hi porta. Tot ha començat amb Dani García i a partir d'aquí tot és més important que la tàctica".

Precisament, sobre el base mataroní, ha estat "molt important. Té molt mèrit, perquè hi ha dies en què no ha jugat, però és exemplar en l'esfoç, la perseverança i el dia a dia i que hagi fet aquest partit tan bo, que hagi jugat amb tantíssima determinació, diu moltes coses d'ell i totes són bones. Quan a jugadors així els passen coses bones no pots sinó alegrar-te'n".

De cara a un futur amb un calendari complicat, "les setmanes se'ns fan llargues, també tenim lesions i no tenim gaire gent per entrenar. A la jornada 10 tenim un 60% de victòries i això, si ho mantens, és play-off i sense patir gaire. Sabem que serà complicat mantenir-ho, però si estàs al 50% estàs bé, i al 60 millor".

Sobre la defensa, "tot l'equip ha estat incommensurable, però Steinbergs ha fet un partit increïble, amb les seves limitacions físiques contra jugadors més grans. Ha capturat rebots, ha corregut la pista, hem recuperat dues pilotes perquè pressionava tota la pista. Ha fet un clínic en defensa. Només et pots alegrar que dos nanos que treballen cada dia amb el pic i la pala facin un partit així i els surtin les coses tan bé".