Bàsquet/Lliga Endesa

El Baxi contracta Derrick Alston jr., el fill del campió de lliga del 1998

L'ala-pivot estatunidenc, de 26 anys, ha passat les dues últimes temporades al Rostock alemany, on va coincidir amb Elias Valtonen

Derrick Alston jr. , amb la camiseta dels Seawolves Rostock

Derrick Alston jr. , amb la camiseta dels Seawolves Rostock / BBL

Jordi Agut

Jordi Agut

Salt en el temps del Baxi Manresa que fa recordar el seu millor moment. El club ha anunciat el fitxatge de Derrick Alston jr., el fill del jugador del TDK que va guanyar la lliga del 1998. El nou Alston, que va néixer precisament just abans de començar aquella temporada històrica, és un ala-pivot de 2,05 metres que té una certa relació amb el passat immediat del club, ja que va coincidir amb Elias Valtonen al Seawolves Rostock alemany fa un parell de campanyes.

La temporada passada, Alston, que va sonar per anar a l'Obradoiro fa dotze mesos, va fer mitjanes de 18,6 punts, 15,5 de valoració i un gens desestimable 36% en tirs de tres punts a la BBL, la lliga alemanya. Aquesta és, per ara, la seva última experiència europea.

No serà el primer cas de fills de jugadors del TDK campió de lliga que juguen a Manresa, ja que Joan Creus Custodio, fill del mític Joan Creus, també va actuar al Nou Congost anys després.