Bàsquet/Lliga Endesa

El Baxi jugarà contra el Girona i el València al torneig de Sant Julià de Vilatorta

Els partits es disputaran el 29 i el 31 d'agost i el segon serà el primer enfrontament contra l'equip de Pedro Martínez després de la sortida del tècnic dels manresans

El partit del Baxi contra el MoraBanc Andorra del setembre passat a Sant Julià

El partit del Baxi contra el MoraBanc Andorra del setembre passat a Sant Julià / Oscar Bayona

Jordi Agut

Jordi Agut

El torneig de bàsquet de Sant Julià de Vilatorta ha informat del calendari de partits per a aquest estiu. Sol ser el debut del Baxi Manresa en la pretemporada contra rivals d'ACB i enguany hi tindrà dos adversaris i no un com és habitual.

Així, el dijous 29 d'agost jugarà contra el Bàsquet Girona de Fotis Katiskaris a les 20.30 hores. El segon partit serà dos dies després, el dissabte, 31 d'agost, a les vuit del vespre contra el València Basket. Serà el primer enfrontament contra Pedro Martínez, i també davant de Brancou Badio, des de tots dos van deixar l'entitat manresana aquest estiu.

A part d'aquests dos partits, a Sant Julià se'n jugaran tres més entre equips de l'ACB. El divendres, dia 30, a les 20.30 hores hi haurà un Joventut-MoraBanc Andorra; el diumenge, 1 de setembre, a les 12.30 hores, jugaran el Bàsquet Girona i el Força Lleida. El mateix dia, a les sis de la tarda, el partit serà Joventut-València. Encara no s'ha informat sobre l'adquisició d'entrades.

Amb aquests partits, n'estan confirmats quatre de pretemporada per al Baxi. A part del torneig de Sant Julià de Vilatorta hi ha els dos de la Lliga Catalana del grup B a Tarragona. El primer serà l'11 de setembre contra el Joventut i el segon, el dia 12, davant del Força Lleida. En cas d'accés a la final, seria el 15 de setembre.