L'escola Alfred Mata de Puig-reig serà escenari, diumege 21 d´octubre, d´una jornada d'activitats per recollir beneficis per a La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació contra el càncer. Les activitats les ha organitzat un grup de noies de Puig-reig.

El centre de primària iniciarà les activitats a les 9 del matí, amb una sessió de ioga a càrrec de Vicenç Costa i Eva Carreras. A 2/4 d'11, tindrà lloc un esmorzar popular seguit d'un taller que servirà als assistents per aprendre a elaborar un menú saludable a càrrec de la nutricionista Maria Boatella. Les activitats del migdia acabaran amb un vermut poètic.

A la tarda, les propostes continuaran amb un taller de sabó ecològic, amb l'elaboració d'una pastilla de sabó a partir d'ingredients ecològics i naturals a càrrec de Conxita Carreras.

La jornada finalitzarà amb un concert a càrrec de Campaminada, un grup format per Ivett Santamaria, Ramon Santamaria, Gerard Serrano i David Sales; i un espectacle a càrrec de Clownalaclown.

Durant tot el dia hi haurà activitats infantils a càrrec de l'organització i el CQUIE, contacontes i un mercat solidari per recaptar més beneficis.