Els veïns de la travessera del Bruc de Berga es queixen de la manca de llum que hi ha al carrer un cop es fa fosc. Un particular ha denunciat a Berguedà Setmanal que des que el consistori, l'estiu del 2017, va realitzar la substitució del sistema de lluminàries tradicional pel de tecnologia led, el seu carrer ha quedat pràcticament a les fosques. És a dir, fa més d'un any que una part d'aquest carrer té menys llum que la que necessiten els veïns per veure-s'hi.

Tal com ha explicat un dels veïns afectats, es tracta d'un carrer amb poca activitat, ja que connecta el carrer del Bruc amb el carrer de Santa Bàrbara i només hi ha tres domicilis. Els veïns d'aquests pisos han d'accedir a casa seva per unes escales que, sense il·luminació, «poden resultar perilloses», expliquen. En aquestes escales hi ha dos fanals, però un dels dos, el que està més allunyat del carrer del Bruc -que també està il·luminat- no ha funcionat mai, segons fonts veïnals.

Un dels veïns afectats ha explicat que han realitzat diverses peticions i queixes al consistori perquè solucionin aquest problema. «De moment no hem obtingut cap resposta, però esperem que se solucioni aviat, perquè realment a partir d'un tram d'escala, i els veïns de les cases de dalt, no veiem res». Segons fonts municipals, els serveis tècnics estan a l'espera d'estudiar el cas.