Gironella és escenari avui, per segon any consecutiu, del Festival de la Xarxa Testimoni Escènic que presenta propostes de tots els llenguatges artístics, de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima.

Els espectadors podran veure, aquesta tarda, cinc obres de microteatre repartides en punts emblemàtics del nucli històric de la vila: el cau, la sala de plens de l'ajuntament de Gironella, l'arxiu històric, el punt jove i el teatre par-roquial. Les obres tenen una durada entre 15 i 25 minuts i els espectadors les podran veure en menys de dues hores.

Les obres que es podran veure, de diverses temàtiques i disciplines, són: una peça d'intriga i comèdia, Síndrome; una comèdia teatral, Duérmete niño; una obra de carrer amb música, clown, dansa i circ, Les coses impossibles; i dues peces dramàtiques, Portrait i Moleskine.

El punt de trobada serà a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça de la Vila, i l'entrada serà amb taquilla inversa, és a dir, després de veure les obres cada assistent podrà fer l'aportació econòmica que cregui oportuna.