Sant Jordi de Cercs organitza per al dissabte 15 de desembre una jornada solidària per recollir fons per a La Marató de TV3 d'enguany, que està dedicada a la investigació del càncer.

Les propostes, per a tots els públics, s'iniciaran a les 9 del matí amb una caminada popular. A partir de les 11, per dinamitzar l'arribada de la caminada, hi haurà concert amb Laura Luceño i un vermut que precedirà el concert de Nadal dels alumnes de l'escola Sant Salvador del municipi, al pavelló d'esports. A continuació, se celebrarà un dinar popular.

A primera hora de la tarda, l'Associació de Persones Afectades de Càncer del Berguedà Ginkgo presentarà la seva activitat als presents, i més tard tindrà lloc una xerrada d'alimentació de prevenció del càncer i activitats infantils en paral·lel. A la tarda, hi haurà un espectacle d'animació infantil per als més menuts i un berenar popular. La tarda continuarà amb una quina popular i, a partir de les 8, la jornada finalitzarà amb una biquinada popular. Els beneficis es destinaran a La Marató.