El Berguedà ha iniciat la campanya de la cuina de la caça i de la tòfona, una de les activitats gastronòmiques que preveu el calendari culinari de la comarca, com la campanya de la cuina del bolet, i que permeten configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques basades en productes identitaris.

Enguany hi participen 11 restaurants del Berguedà: Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà, Hostal la Muntanya de Castellar de N'Hug, Restaurant Els Roures d'Espinalbet, Restaurant La Cabana i Restaurant Terra de Berga, Restaurant El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà, Restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, Restaurant Hostal Cal Fuster de Serrateix, el Restaurant Cal Candi i Restaurant del Molí del Cavaller de Vilada.

Aquesta campanya està impulsada per Hostaleria i turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.