L'Ajuntament de Berga ha concovat les bases per participar a la quaranta-cinquena edició del Concurs de cartells anunciadors de la Patum, que se celebrarà del 19 al 23 de juny del 2019.

El concurs es convoca per escollir l'obra que anunciarà les festes de Corpus d'enguany, «mitjançant la selecció d'una sèrie de propostes finalistes escollides per un jurat qualificador que seran sotmeses a votació popular, en última instància, per triar-ne la gua-nyadora», han indicat fonts municipals.

Totes les persones interessades podran presentar les seves obres fins al 5 d'abril del 2019, a les 2 del migdia. El lliurament de les obres s'ha de fer a l'Oficina de Turisme de Berga, situada al carrer Mare de Déu dels Àngels, número 7. Aquest any, es mantindrà la dotació econòmica dels premis del certamen corresponents al primer premi (1.000 euros) i a l'accèssit (300 euros). El guanyador es donarà a conèixer el dia de la sortida del tabal.

Les bases del Concurs de cartells de la Patum 2019 es poden consultar al web oficial de la Patum ( www.lapatum.cat) o al web municipal www.ajberga.cat.