El Consell Comarcal promou 7 noves places en diferents àmbits, per a persones en situació d'atur de llarga durada. Es tracta d'una contractació temporal amb acompanyament a la contractació i la inserció per a persones en situació de desocupació de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

Les persones que poden acollir-se a les ofertes han d'haver estat inscrites a l'Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d'un període de 18 mesos. La contractació serà de 12 mesos per a les següents places: operari de manteniment, tècnic de medi ambient, tècnic de territori, tècnic en assessorament en pobresa energètica, tècnic d'educació, joventut i cultura, tècnic de gestió administrativa general i tècnic de gestió.

En tots els casos es busquen persones amb titulacions universitàries, graduats o com a tècnic especialista tret de la persona operària de manteniment, en què el nivell exigit és d'educació secundària obligatòria.

La data límit per presentar-se a les ofertes finalitza l'11 de febrer i cal adreçar-se a l'Oficina de Treball de Berga, situada a l'avinguda del Canal Industrial, 9-13. Per a més informació, es pot trucar al 93 921 35 53 o contactar a través de l'adreça de correu electrònic nmariano@ccbergueda.cat.