La competició tindrà la participació de 48 equips mixtos dividits en 16 grups de 3 colles cadascun. Durant tot el cap de setmana es disputaran 160 partits de futbol sala d'uns trenta minuts en vuit pistes distribuïdes en quatre zones esportives de la ciutat.

Tal com han explicat fonts de l'organització, el torneig es dividirà en dues fases, la fase de grups i l'eliminatòria, que va quedar definida en el sorteig que es va fer el 2 de febrer. Els partits de futbol sala començaran a disputar-se dissabte a les 10 del matí i la final es jugarà l'endemà, a 2/4 de 2 del migdia al pavelló d'esports. Es calcula que es disputaran un mínim de 6.025 minuts de joc i els partits estaran arbitrats per la Federació Catalana de Futbol.

Sopar i concert

L'esdeveniment també inclou una sèrie d'esdeveniments lúdics complementaris per als participants al torneig. Dissabte hi haurà un sopar i un concert a la carpa del passeig de la Indústria. El sopar començarà a les 9 del vespre i s'adreça als inscrits en la competició, mentre que el concert, a càr-rec dels grups Pascual i els Desnatats, Thug Life i Tres de Pego, començarà a 2/4 d'11 de la nit i fins ahir es podien comprar les entrades anticipades per assistir-hi. No hi haurà entrades a la venda el dia del concert.

El diumenge, després de la final del torneig, tindrà lloc un dinar de germanor al pavelló vell de la ciutat, així com el lliurament de premis, que posarà punt final al cap de setmana esportiu i d'oci del món casteller al Berguedà.