Dinamitzar l'activitat d'oci i musical a la comarca del Berguedà és l'objectiu de la Comissió de la Cavalcada de Reis Mags del municipi de Cercs. Després de l'èxit que va tenir l'any passat el concert protagonitzat per Txarango al pavelló esportiu de Sant Jordi, organitzat per la Comissió de Festes del Roseret, enguany, l'entitat que s'encarrega de la festa dels Reis ha optat per repetir l'experiència i tornar a omplir el pavelló de Sant Jordi amb una nova nit de concerts per a joves i adults. La cita serà el proper dissabte 23 de març.

Tal com ha explicat a Berguedà Setmanal Jordi Ragués, un dels membres de la Comissió de la Cavalcada de Reis de Cercs, com que actualment l'entitat passa per un bon moment, amb l'organització d'activitats al llarg de l'any més enllà de la cavalcada, han pensat que podien fer-se càr-rec del muntatge d'un concert per oferir una proposta «atractiva» per als joves del municipi, del Berguedà i de comarques veïnes aprofitant que, l'any passat, es van fer obres d'adaptació al pavelló de Sant Jordi per poder-hi portar a terme activitats multitudinàries de fins a 2.000 persones.

El cap de cartell del concert serà el reconegut grup Doctor Prats. «Hem buscat una formació que pugui atraure els joves, però també un públic més familiar», ha explicat Ragués. Per altra banda, s'han programat actuacions d'altres formacions de la comarca «per ajudar a donar a conèixer grups de casa en una nit en què hi haurà molta gent». El concert l'iniciaran, a 2/4 d'11 de la nit, el grup Apardalats. A les 12 serà el torn de Doctor Prats i els darrers a actuar seran Krit Oprimit. La nit acabarà amb música a càrrec de DJ. Divertimento. Les entrades costen 12 euros i ja es poden comprar a Berga, al Bar del Pepe i a Rock&Classics i a Sant Jordi, a l'estanc Cal Meliton. A taquilla costaran 14 euros.

L'activitat té la col·laboració de l'Ajuntament de Cercs i de diversos voluntaris que ajudaran en l'organització i el desenvolupament de la festa.