23 de febrer de 2019
23.02.2019
Regió7

Puig-reig incorpora una rua infantil i fusiona el carnaval amb el futbol

Durant el banquet de dissabte es projectarà el Madrid-Barça amb una pantalla gegant al pavelló

22.02.2019 | 23:51
La desfilada de comparses va omplir els carrers cèntrics de Puig-reig

Puig-reig farà un viatge al fons del mar durant els dies de carnaval. L'Ajuntament de Puig-reig manté un programa d'actes molt similar al de les darreres edicions amb l'objectiu de fer-hi participar tot el poble. El tema escollit enguany és el del fons marí, que servirà, principalment, perquè els comerciants guarneixin els aparadors per prendre part al concurs.

La regidora de Festes, Alba Santamaria, ha explicat que s'han mantingut els principals actes amb la incorporació d'una rua infantil el divendres, el dia dedicat als nens. Habitualment els infants de les tres escoles del municipi participaven en un acte al pavelló, al qual s'ha afegit enguany una rua pel centre de la vila, en la qual també participarà la batucada formada pels alumnes de sisè de les escoles.

La rua de disfresses del dissabte a la tarda mantindrà el recorregut que es va fer l'any passat, amb sortida al camp de futbol, que finalitzarà al pavelló amb les exhibicions de les comparses i el banquet popular. Enguany, per la coincidència amb el clàssic de futbol Madrid-Barça, dissabte mateix, els assistents que ho vulguin podran seguir el partit a través d'una pantalla gegant durant l'àpat. La festa s'allargarà fins a la matinada amb música al mateix pavelló esportiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit