Demà, diumenge, es reprendran les sessions de participació al nou Espai Jove de Berga, iniciades a final d'any, per decidir els usos del nou equipament que finalment es posarà en marxa, després d'anys tancat.

La sessió de demà servirà, entre d'altres, per concretar el nom del nou espai, que tal com es va acordar en la primera trobada de participació girarà a l'entorn del feminisme. És per això que en la mateixa sessió es durà a terme un taller anomenat Què vol dir ser feminista?, dinamitzat per l'educadora Anna Boix. L'activitat donarà continuïtat a les accions de participació popular iniciades.

La regidora Mònica Garcia ha recordat que en la sessió del desembre «el jovent va proposar que el nom de l'espai i les sales de l'equipament juvenil estigués vinculat al feminisme». En aquest sentit, es van instal·lar unes urnes durant les festes del Carnestoltes i també n'hi haurà al concert d'aquesta nit a la plaça del Forn de les Pupil·les perquè tothom pugui fer propostes. Demà, després del taller que s'iniciarà a les 6 de la tarda, es debatrà sobre aquestes propostes del futur nom de l'equipament juvenil.