El CCR Alt Berguedà estrena gespa artificial professional al seu camp. La mesura ha estat finançada pel consistori de Guardiola de Berguedà, que ha demanat un crèdit de caixa de 250.000 euros per invertir en l'operació. El canvi, segons l'alcalde de Guardiola de Berguedà, ha estat impulsat amb la intenció de «dotar de millores un espai on cada vegada hi ha més jugadors i més competicions».

Durant el 2019 ja hi ha 180 jugadors amb fitxa que trepitjaran el camp de l'Alt Berguedà. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha decidit canviar el camp de terra per un de gespa d'alta qualitat que estigués a l'altura de l'equip.

El CCR Alt Berguedà ha experimentat un gran creixement des de la seva formació, ara fa tres anys. Segons l'alcalde Josep Lara, «el club s'ha convertit en una eina per crear lligams i fer arrelar una família de l'alt Berguedà». I és que l'equip va sorgir a partir d'una proposta dels jugadors del CCR Baganès. Els integrants de l'equip van percebre que hi havia un descens del nombre de jugadors que s'hi apuntaven i van decidir presentar una proposta als ajuntaments de Bagà, Guardiola de Berguedà i la Pobla de Lillet per mancomunar les seves instal·lacions i formar un equip en conjunt. «La resposta va ser ben rebuda per les institucions, i per això es va crear el CCR. Considero que aquest equip ha ajudat a fer arrelar el sentiment de pertinença al territori i, a més, ha ajudat a eliminar les rivalitats entre els diferents municipis», ha comentat Lara.