07 de setembre de 2019
07.09.2019
Regió7

Berga tanca avui el cicle de teatre de la plaça del Forn amb «La Delació»

06.09.2019 | 23:19
«La Delació» tanca la proposta d'arts escèniques El Forn, avui

Berga tanca aquesta nit el cicle d'arts escèniques d'estiu El Forn amb la darrera de les propostes. Després de dos dissabtes amb tres obres –la setmana passada la pluja va obligar a traslladar les representacions a l'interior del Teatre Municipal–, aquesta nit serà el torn del muntatge titulat La Delació, a càrrec d'Iris Hinojosa, Gerard Vilardaga i Manuel Díaz.

El muntatge posa en escena diferents esdeveniments rellevants de la història, «des de les detencions al Berguedà l'any 1949, a la pràctica habitual de les tortures a Euskadi fins fa ben poc, la repressió que ha perseguit les revoltes populars als països àrabs i la posterior crisis migratòria, la perpetuació de l'Estat espanyol com a aparell repressiu, el rol dels mitjans de comunicació o el paper crucial de l'educació en tot l'entramat, a través de diferents formats, disciplines i mirades», expliquen.

L'obra s'iniciarà a les 10 de la nit a la plaça del Forn i les entrades, que tindran un cost de 8 euros, es vendran una hora abans de l'inici de la funció, per l'accés a l'emplaçament des del carrer Major.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit