07 de setembre de 2019
07.09.2019

Sant Julià de Cerdanyola allarga els actes de la festa major fins a la Diada

06.09.2019 | 23:19
Els gegants de Sant Julià de Cerdanyola han recuperat l'activitat

Sant Julià de Cerdanyola va iniciar ahir els actes de la seva festa major, que s'allargarà fins al proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Les activitats d'avui començaran a les 10 del matí amb la fira d'artesania, que s'allargarà durant tot el dia. La festa combinarà activitats tradicionals, com l'ofici solemne o la ballada de sardanes, amb d'altres que s'hi han incorporat fa poc, com el correbar amb activitats per tot el poble o la festa nocturna amb PD ADri, Kiwi i la Tropical Band, Bossonaya i DJ Morde.

Demà, diumenge, tindrà lloc la cursa popular, que s'iniciarà a 2/4 d'11 davant de l'ajuntament, i la cercavila amb els gegants del poble. Al migdia, també hi haurà un vermut musical a càrrec de Laura Luceño, Natàlia Urbieta i Andreu Martí. A la tarda, serà el torn dels jocs de cucanya i de l'espectacle teatral a càrrec de Munt d'Arts. La festa s'acabarà dimecres amb la pujada al Forcat i la imposició de la senyera a les 9 del matí, i una xocolatada popular a la plaça de l'Església.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook