Els berguedans van poder donar per darrer cop la benvinguda al nou any amb una revetlla de Cap d'Any popular organitzada per l'Ajuntament de Berga el 2012. Aquella va ser l'última vegada que el consistori es va posar al capdavant de la gestió de l'esdeveniment després que l'empresa que havia guanyat el concurs renunciés a fer-la, al·legant els elevats costos que suposava la celebració un cop engegat el procés. Tot i que l'Ajuntament de Berga havia anunciat que no hi hauria revetlla, finalment va repensar-s'hi i va posar-se al capdavant del muntatge. Va ser, però, el darrer cop. Per celebrar l'entrada al 2013, una empresa privada va fer una festa al pavelló, però ja desvinculada de l'Ajuntament.

Des de llavors la primera festa de l'any a la capital berguedana ha mantingut l'oferta habitual de locals d'oci nocturn, tot i que altres localitats com Gironella -especialment els darrers anys amb una festa a la plaça de la Vila per seguir les campanades inclosa- s'han fet un lloc en la programació festiva de Cap d'Any. Enguany encara no s'ha fet públic si Gironella celebrarà l'entrada al nou any. A hores d'ara, a banda de Berga, Vilada també ha anunciat l'organització d'una revetlla.

Els veïns de la capital berguedana que prefereixin no agafar el cotxe, tindran més opcions per escollir. A banda de la proposta que ofereix l'Ajuntament de Berga i les entitats esportives al pavelló, i de l'opció d'anar als bars, hi haurà l'oportunitat de passar la primera matinada de l'any a La General, que està previst que reobri portes el 23 de novembre amb nova gerència.