Berga ha instal·lat desfibril·ladors a l'exterior de quatre farmàcies de la ciutat i properament formarà el personal per a la seva cor-recta utilització.

L'associació De tot cor ha estat la promotora de la iniciativa i l'empresa CAYOSA s'ha encarregat del subministrament i la instal·lació. En concret, els quatre desfibril·ladors s'han posat a l'exterior de les farmàcies Álvarez, al carrer Gran Via; Saz, a l'avinguda del Canal Industrial; Cosp, al passeig de la Pau; i Badia, al passeig de la Indústria.

Amb aquestes quatre noves incorporacions, Berga té ara mateix un total de dotze desfibril·ladors repartits. Els quatre de les farmàcies s'afegeixen als vuit ja existents a la ciutat. Tres queden tancats en diversos equipaments (al Teatre Municipal, al Pavelló de Suècia i al camp de futbol); quatre estan instal·lats a l'exterior d'edificis públics (a l'ajuntament de Berga, al casal cívic, al pavelló d'esports i al santuari de Queralt) i un darrer que és mòbil i que és al cotxe patrulla de la Policia Local.