La Fira de Tots Sants que va celebrar ahir la Pobla de Lillet va registrar un descens en el nombre de visitants, tot i que va mantindre la trentena de parades. "Enguany la mostra ha caigut en dia laborable gairebé a meitat de setmana, és normal que hi hagi hagut menys gent, però ens ha sorprès positivament el gran nombre de parades que hi hem tingut". Ho explica Olga Bretcha des de l'Oficina de Turisme de la localitat.

En total hi va haver una trentena de parades, que van situar-se a peu de carretera entre l'entrada i la sortida del municipi. "Hi ha hagut productes artesans, alimentació, però també firaires lligats al món de la ramaderia, com un venedor d'esquelles que ha sorprès grans i petits amb els articles de diferents mides que venia a la parada", destaca Olga Bretcha.

Olga Bretcha explica que la mostra "es fa el dia 3 per tradició, i perquè durant aquests dies hi ha altres mostres semblants a diversos pobles". Bretcha relata, doncs, que "en principi no hi ha el plantejament de canviar-la de dia, encara que no sigui una jornada festiva al poble". Bretcha, però, es mostra "satisfeta" amb el clima, "que ens ha acompanyat durant tot el dia, ja que només ha fet fred quan ha marxat el sol i això també anima l'ambient".