L'èxit del curs d'iniciació a la informàtica i recerca de feina que ha ofert el servei d'inserció laboral Ocupa't i l'Oficina d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Berga fa pensar a l'organització en la possibilitat d'una nova edició. De fet, el consistori berguedà ja treballa "per oferir properament més oferta de cursos", tal com s'explica des de l'ens.

La regidora de l'Àrea Social, Maribel Iglesias, ha tancat recentment els cursos d'iniciació a la informàtica i recerca de feina, que han tingut l'assistència d'una setantena de persones. Els cursos, de dotze hores de durada, s'han dut a terme a les aules del Telecentre de Berga. "Per a moltes d'aquestes persones ha estat el primer contacte amb un ordinador i se'ls ha ofert la possibilitat de fer el seu currículum vitae, disposar d'una adreça de correu electrònic i utilitzar Internet com a eina de recerca de feina i de contacte amb empreses", segons fonts del consistori.

L'objectiu d'aquestes classes ha estat el d'ajudar a desenvolupar-se en el món informàtic a persones a l'atur, amb la intenció que accedeixin als coneixements necessaris per presentar la seva candidatura a les empreses que els interessen, "amb l'ús d'Internet i les noves tecnologies".