11 de novembre de 2009
11.11.2009

S'ampliarà l'horari de visita del CAP de Berga

L'Institut Català de la Salut (ICS) s'ha compromès a ampliar l'horari de visita del CAP de Berga

05.11.2009 | 01:00
Imatge de l´entrada del CAP de la ciutat de Berga, aquest any

L'Institut Català de la Salut (ICS) s'ha compromès a ampliar l'horari de visita del CAP de Berga, arran d'una carta enviada pel consistori a la conselleria de Sanitat sobre les queixes d'associacions veïnals per les llargues llistes d'espera, de fins a 2 mesos, en aquest centre.

L'ampliació d'horari es posarà en marxa aquest mateix mes de novembre, però Jaume Vima, regidor de Sanitat de la ciutat, explica que "no s'ha definit quin dia començarà aquest canvi, i al CAP encara no hi ha una informació detallada de la nova manera de funcionar". Segons Vima, l'Institut Català de la Salut (ICS) és qui ha de comunicar, en els propers dies, els horaris exactes.

La previsió és que els metges que visiten els matins ampliïn també les consultes a la tarda, repartint-se els dies. D'aquesta manera, encara no s'ha donat a conèixer si hi haurà visita totes les tardes o només algunes. "El canvi, però, no suposarà una ampliació de la plantilla", diu Vima.

Sigui com sigui, l'Ajuntament de Berga considera "molt positiu" el compromís adquirit per l'ICS, a través d'una carta enviada al mateix consistori. Jaume Vima també destaca "la rapidesa" amb la qual s'ha obtingut una resposta de l'ens públic, ja que "vam posar-nos-hi en contacte a final de setembre, i en data de 26 d'octubre ja teníem la resposta del gerent de l'ICS".

Vima diu que l'Institut Català de la Salut s'ha compromès a fer un seguiment del tema, i "prendre diverses mesures per reduir les llistes d'espera al centre al llarg del novembre". Les associacions de veïns de la ciutat van denunciar el setembre que hi havia "llistes d'espera d'un a dos mesos".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema