La Fia-faia de Bagà i Sant Julià de Cerdanyola és una de les festes del foc que s'han inclòs en un llibre sobre aquestes celebracions a Catalunya que impulsa el portal festes.org. En aquest primer volum s'inclouen diferents celebracions del foc, com l'esmentada, així com també la Vetlla de Montserrat (Bages).

Fonts d'aquest col·lectiu han assenyalat que en aquesta primera obra es recolliran només esdeveniments on el foc natural en sigui el protagonista. En un segon volum, que és previst publicar el 2013, els promotors hi recolliran la Patum i aquelles altres celebracions que utilitzin la pirotècnia.

Es preveu que aquest llibre, titulat Calendari de festes amb foc, es financiï amb aportacions de les persones interessades a través del sistema de micromecenatge que ofereix la plataforma Verkami.

Fa més d'una dècada que els integrants del portal festes.org s'han dedicat a difondre les festes populars catalanes. Assisteixen a la població on se celebren i les documenten i fotografien. Ara, utilitzaran el material recollit per editar aquests llibres. El primer tindrà 250 pàgines, de les quals n'hi haurà sis dedicades a la Fia-faia