"Hi som? Som-hi!" Aquest és el lema del projecte solidari on han participat els alumnes de primer de batxillerat de l'escola Xarxa de Berga i els joves del centre residencial Valldaura, d'Olvan, d'atenció terapèutica per a adolescents. Es tracta d'una iniciativa que els ha permès conèixer-se entre ells i descobrir que hi ha nois de la seva mateixa edat que viuen realitats molt diferents de la seva.

Aquest projecte s'emmarca dins del programa Joves Solidaris de la Fundació del FC Barcelona i demà arriba al seu final amb l'acte central que estarà obert a tota la ciutadania. Durant les darreres setmanes els alumnes berguedans i els joves del centre han compartit tallers i han creat vincles. Demà mostraran a tota la ciutat el que han fet i obren la participació a tothom. Durant el matí hi haurà tallers de circ per als nens i actuacions musicals a la plaça de Sant Pere. A les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Berga hi haurà la xerrada a càrrec de Carles Reixach.

Tot i que els joves finalitzen el projecte de manera oficial, estan segurs que la iniciativa tindrà continuïtat i esperen que la relació entre l'escola berguedana i el centre de Valldaura es mantingui després d'aquest primer contacte.