09 de juliol de 2014
09.07.2014

L'exposició itinerant de la Patum es trasllada i es podrà visitar a Banyoles

Es podrà veure a partir del dia 11 i a partir del dia 18 la població acull la quarta edició de la Fira del Món del Foc

10.07.2014 | 08:08

L'exposició itinerant de la Patum es podrà veure a partir d'aquest divendres 11 de juliol a Banyoles. S'escau que dels dies 18 al 20 de juliol aquest població acull la quarta edició de la Fira del Món del Foc i esdevé el punt de trobada d'un col·lectiu que engloba més de 40.000 persones.

Fonts del patronat de la festa han explicat que l'acollida que està tenint aquest treball és bona. La darrera localitat on s'ha pogut veure ha estat Cervera. L'han vist un total de 1.037 visitants.

D'altra banda, les persones que van presentar obres al concurs de cartells anunciadors de la festa tenen temps fins al dia 31 de juliol per recollir-los. Fonts del patronat han informat que "tots aquells cartells originals que van ser presentats i que al seu dia no van ser seleccionats pel jurat qualificador com a finalistes del mateix ja es poden passar a recollir a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Berga" situada al carrer dels Àngels, número 7. És imprescindible portar el resguard que es va donar als participants en el moment de lliurar els seus treballs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.