16 de juliol de 2014
16.07.2014

Dos berguedans declaren pel multireferèndum

En els propers dies haurà de declarar el tercer berguedà, Eloi Escutia, que ha estat citat a fer-ho pel mateix motiu

17.07.2014 | 10:58
Els dos berguedans i els seus advocats entrant al jutjat, amb les persones que els van donar suport al fons amb una pancarta, ahir

Unes quaranta persones es van aplegar ahir al matí davant de l'edifici dels jutjats de Berga per donar suport i fer costat a dos dels tres berguedans que van declarar davant el jutge Pablo Rodríguez, del jutjat d'Instància i Instrucció número 1 de Berga, que els ha citat per la seva participació al multireferèndum. En els propers dies haurà de declarar el tercer berguedà, Eloi Escutia, que ha estat citat a fer-ho pel mateix motiu. Un cop els hagi pres declaració, el jutge decidirà si obre una causa o arxiva el cas.

Jordi Plans i Oriol Marquès, els dos berguedans que van declarar ahir, van rebre l'escalf i els aplaudiments de la quarantena de persones que els va donar suport a les portes del jutjat, entre els quals hi havia un regidor de la CUP i altres membres d'aquesta formació, també de Procés Constituent al Berguedà, de l'Assemblea Nacional Catalana i de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme. Jordi Plans i Oriol Marquès van expressar la seva convicció que esperen no haver d'anar a judici. Els concentrats que els van donar suport van exhibir una pancarta on es podia llegir "La democràcia no es porta a judici".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.