18 de juliol de 2014
18.07.2014
Entrevista Sergi Roca

"Al Berguedà hem de deixar de ser catastrofistes i ser positius"

L'ens berguedà es planteja facilitar trobar feina als aturats i millora la formació professional

18.07.2014 | 09:57
"Al Berguedà hem de deixar de ser catastrofistes i ser positius"

Presideix l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. La creació d'agrupacions empresarials o haver assolit la gestió de la Baells són feines que el dirigent comarcal destaca del primer any d'aquest ens de promoció berguedana

De l'1 al 10 quina nota es posarien?

Un 7 o un 8. La veritat és que la valoració és positiva tot i que evidentment encara falta molt camí per recórrer i tenim coses per millorar. Vam haver de tancar dos consorcis que havien fet la seva feina, reformular-ne un i també tancar formalment tres patronats comarcals; no és fàcil, tot ha de seguir el seu curs. Ho hem fet d'una manera crec que coherent, civilitzada malgrat que ha calgut prendre decisions que han sigut dures.

Com quines?

Temes de personal. Per exemple, del Consorci del Parc Fluvial. Va haver-hi un moment en què hi havia 8, 9 persones encara que potser no a full time. D'aquestes no ha continuat ningú tot i que a algunes se'ls va oferir seguir si hi havia diners d'ajudes. Bé, no ha pogut ser. El que tenim molt clar és que la plantilla de l'Agència ha de ser entre 1o i 11 persones d'estructura fixa i la resta ha de ser personal flotant vinculat aprogrames amb finançament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.