02 de agost de 2014
02.08.2014

Puig-reig preveu estrenar la biblioteca per la festa de Sant Martí

El consistori convoca el concurs per moblar el nou immoble, on l'agost les obres no s'aturaran

04.08.2014 | 07:45
Operaris treballant en el condicionament de la primera planta de la nova biblioteca Guillem de Berguedà, aquesta setmana

Els operaris de l'empresa Artífex Infraestructures no faran vacances aquest agost. La construcció de la nova biblioteca de Puig-reig els mantindrà ben ocupats. El nou equipament ha d'estar enllestit el setembre perquè posteriorment s'hi pugui instal·lar el mobiliari i fer el trasllat dels llibres i la resta de material de l'actual. La previsió del govern local és que l'edifici que ocuparà la Guillem de Berguedà, que és com s'anomenarà, es pugui inaugurar coincidint amb la festa de Sant Martí, el novembre. Així ho ha explicat a Regió7 Toni Clement, l'alcalde del municipi, en una visita d'obres al nou immoble.

L'edifici està ubicat al passeig de la Riera de Sala. Tindrà dues plantes. La d'accés a l'immoble tindrà un arc detector, ja que tots els llibres duran un xip. A la dreta de l'accés hi haurà un espai per a la lectura de revistes i diaris. A tocar, l'espai destinat a la biblioteca infantil, i a la mateixa planta, els lavabos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit