25 de agost de 2014
25.08.2014

El programa Leader obre la convocatòria d'ajuts 2014

25.08.2014 | 00:00

Fins al proper 2 d'octubre es poden presentar les sol·licituds Leader del 2014. Els ajuts van destinats a persones físiques i jurídiques que vulguin realitzar inversions que generin activitat i diversificació econòmica al territori, creant, millorant i ampliant la seva empresa. Les inversions han d'estar incloses dins de les línies de creació i desenvolupament de microempreses; en el foment d'activitats turístiques o en la conservació i millora del patrimoni rural.
Els interessats poden presentar les sol·licituds a les seus de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, per a projectes referents al Berguedà, Moianès, Lluçanès i els municipis de Mura, Talamanca, Gaià, Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer. Enguany també es poden realitzar al web www.catcentral.cat.
El percentatge de l'ajut està entre el 20% i el 35% de la inversió subvencionable, i fins al 80% per a la línia d'ajut de patrimoni. A més, hi ha la possibilitat d'incrementar el 5% l'ajut si l'empresa es compromet a aplicar mesures de Responsabilitat Social Empresarial. La convocatòria disposa de 720.013,79 euros per a les subvencions, cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i el departament d'Agricultura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit