L'Ajuntament de Berga iniciarà el 7 d'abril les obres de reparació i millora de la rotonda de la plaça Gernika, una obra que ha estat a l'agenda de diferents governs els darrers anys i que ara es materialitzarà. Fonts del govern local de CiU han informat que «les obres consistiran en l´ordenació i el redisseny d´aquesta zona, que actualment comporta problemes de seguretat i dificulta els accessos i la mobilitat».

Així, les obres es concretaran en «l´ampliació de les voreres en la confluència de la rotonda amb el carrer Pere II; l´ampliació de la rotonda de la plaça, que es preveu fer-la de 21 metres de diàmetre interior (35 metres d´exterior); i també es trauran les marques vials de cedir el pas i les dels passos de vianants, que es canviaran d´ubicació. Pel que fa a la resta d´ampliacions, es faran amb pintura sobre l´asfalt existent i fitons de protecció, i també es canviarà la ubicació de la marquesina del Bus Berga.

Fonts municipals han informat que aquestes obres, que es preveu poder-les acabar a finals del mes d´abril, costaran 23.089,99 euros més l'IVA.