01 de abril de 2015
01.04.2015

Creen les JERC de Berga

Esperen crear aviat la comarcal

01.04.2015 | 16:49

Berga ja té una secció de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC). El portaveu és Aleix Camprubí Pont, la secretària d´organització i finances va a cura d'Anca Maria Bejan mentre que el secretari de comunicació i imatge és Aniol Colillas Canal. Fonts de les JERC han explicat que estan a «l´espera d´ampliar l´executiva a nous membres i realitzar la presentació oficial en el proper mes».

Fonts de les JERC han explicat que «ens constituïm perquè creiem que el jovent independentista i d´esquerres del Berguedà tenien una mancança al no tenir un punt de referència al qual poguessin fer-hi aportacions de caràcter social i polític. El nostre objectiu és promoure el màxim grau de debat i treball entre els nostres membres i la joventut berguedana per tal d'aportar nous elements d'anàlisi que enriqueixin
les bases teòriques i pràctiques de l'independentisme. Les JERC ens proposem així mateix donar a conèixer el moviment independentista al si de la societat berguedana, amb la finalitat de construir un nou país, lliure, igualitari i net de corrupció»

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema