01 de abril de 2015
01.04.2015

Més de 1.200 joves escoltes es reuniran 5 dies a Guardiola

Els joves conviuran i compartiran experiències en equip a través d'activitats coordinades per 200 monitors

01.04.2015 | 15:49

La Setmana Santa acull per tercera vegada els Campaments Generals d'Acció Escolta de Catalunya, projecte educatiu inspirat en l''scouting' (explorar) anglès que agruparà més de 1.200 joves i nens escoltes a Guardiola de Berguedà (Berguedà) del 2 al 6 d'abril.

Aquest campament s'inspira en el moviment 'scouting' britànic que va sorgir a principi del segle XX i que és un moviment educatiu per a joves que és present a més de 150 països amb prop de 30 milions de membres a tot el món agrupats en diferents organitzacions de 'Boys' i 'Girls Scouts'.

Endinsats en la naturalesa del Berguedà, els joves conviuran i compartiran experiències en equip a través d'activitats coordinades per 200 monitors, com excursions, debats o jocs dinàmics per fomentar la feina en equip.

Entre les activitats programades hi ha una competició nocturna de 'lasertag', així com de tir amb arc, tècniques de salvació, conducció de 'quads' o pràctiques d'escalada en un "rocòdrom".

El lema de l'organització, "Una experiència brillant!", fa referència a la llum en totes les seves formes seguint la declaració de les Nacions Unides i la UNESCO de declarar 2015 com l'any internacional de la llum i les tecnologies basades en la llum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema