Les pistes s'han alimentat bona part del temporada amb neu artificial. Ha faltat una gran nevada. La meteorologia ha estat adversa. No s'ha aliat amb les estacions de la Catalunya Central. El cap de setmana llarg de la Puríssima i el Nadal són els dos moments més important en el calendari. Són els dies que habitualment més gent s'apropa a les estacions. La temporada de neu encara no ha arribat al punt final. Però la Setmana Santa és la darrera festivitat important i els responsables comencen a fer-ne balanç. Encara no hi ha dades per concloure amb xifres com han anat els mesos de neu. Des de les estacions asseguren, però, que el nombre d'esquiadors no ha crescut. S'espera, de fet, una lleugera baixada.

La qualitat de la neu per Setmana Santa no és la de l'hivern. Les altes temperatures han provocat que molta gent ja hagi optat per anar a la platja. Tot i així, hi ha certa satisfacció per la quantitat d'esquiadors que s'estan veient aquests darrers dies. N'hi havia més que la Setmana Santa de l'any passat, ja que es va escaure en dates molt tardanes. Ahir, a la Molina hi havia 28 pistes obertes. En tot el domini esquiable n'hi ha 54. Els esquiadors podien practicar l'esport blanc al llarg de 34 quilòmetres a la Molina i 52 a Masella. Els gruixos eren d'entre 20 i 70 centímetres. Alguns hotelers deien que havien arribat al 85% d'ocupació.

Una quantitat important d'esquiadors afirmaven provenir d'altres comarques catalanes o diversos punts de l'estat. La majoria hi pernoctaven entre tres i quatre nits. A les 2 del migdia, però, moltes persones donaven per finalitzat la jornada a les pistes. La qualitat de la neu impedia que s'hi esquiés en bones condicions. Ja no era tan dura a aquella hora per les altes temperatures i el sol de justícia.