L´Ajuntament de Berga i l´Agència de Desenvolupament del Berguedà obriran aquest dimecres 8 d'abril la convocatòria per la contractació de 15 peons de manteniment i 1 cap de brigada en el marc del projecte de treballs als barris de la ciutat de Berga.

La convocatòria, que estarà oberta i es podrà consultar a la web de l´Ajuntament de Berga i de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà a partir del dimecres 8 d´abril i fins el divendres 17 d´abril de 2015, permetrà un contracte laboral de 6 mesos de durada i 37,5 hores setmanals per cobrir dues places de peó de manteniment de pintura, dues places de peó de manteniment de jardineria, dues places de peó de manteniment d´electricitat, una plaça de peó de manteniment polivalent, vuit places de peó de manteniment de construcció i una plaça de cap de brigada.

Aquesta convocatòria dels plans d´ocupació del projecte de treball als barris de Berga estableix com a requisits que les persones aspirants han de ser residents al nucli antic de Berga, estar inscrites al Servei d´Ocupació de Catalunya i no cobrar cap prestació contributiva per desocupació.

Les persones interessades en algun d´aquests plans d´ocupació poden presentar la sol€licitud al Servei Ocupació de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà (Carrer Lluís Millet, 33, 08600 de Berga) a partir de demà, dia 8 d´abril i fins el 17 d´abril de les 9 del matí fins les 2 del migdia.

La contractació d´aquests 16 plans d´Ocupació està subvencionada pel Servei d´Ocupació en el marc del projecte Treball als Barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.