15 de abril de 2015
15.04.2015

El berguedà Miquel Vilardell rebrà la Creu de Sant Jordi

L'executiu català condecorarà amb la distinció institucional el metge pel seu treball dins el sector

18.04.2015 | 07:08
Miquel Vilardell

El metge berguedà Miquel Vilardell i Tarrés (Borredà, 20 de juliol del 1946) rebrà la Creu de Sant Jordi que lliura la Generalitat de Catalunya. El Govern va donar a conèixer ahir al migdia la llista de persones i entitats que rebran enguany la Creu de Sant Jordi, entre les quals, Vilardell. L'executiu català condecorarà amb la distinció institucional el metge pel seu treball dins el sector, tant en l'aspecte assistencial com en l'acadèmic i corporatiu.

És llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona el 1969 i és catedràtic de Medicina Interna a la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre els càrrecs que ha ocupat destaca la presidència de les societats catalana i espanyola d'aquest àmbit, així com també la presidència del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El doctor ha coordinat l'anomenat informe Vilardell sobre la sostenibilitat del sistema sanitari català i és president del consell assessor de la Generalitat de Catalunya en aquesta matèria. Cal destacar que l'abril del 2011 es va oposar públicament a les retallades en despesa sanitària aprovades pel govern.

L'Ajuntament de Borredà li va concedir, fa una trentena d'anys, el títol de fill adoptiu i il·lustre per la seva tasca com a metge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema