21 de abril de 2015
21.04.2015

La 27a edició de la caminada popular d'Avià s'enfila cap a Capolat

Dos recorreguts a escollir, marcats per camins i corriols, portaran els seus participants cap a la a la zona nord-oest del municipi

21.04.2015 | 14:13

Puntual com cada any, el primer diumenge de maig Avià espera aplegar al voltant d´un miler de participants en la seva vint-i-setena edició de la caminada popular organitzada per l´Ateneu i l´ajuntament d´Avià. Com és habitual, la sortida de la caminada del 3 de maig, serà a les 8 del matí de la plaça de l´Ateneu d´Avià, podent fer les inscripcions de la caminada i del ral·li fotogràfic digital a partir de 2/4 de 8 del matí. Dos recorreguts a escollir, marcats per camins i corriols del voltant del municipi que portaran els seus participants cap a la a la zona nord-oest del municipi que limita amb Capolat. Els participants tindran unes panoràmiques esplèndides de la plana central. Al cap de 6,8 quilometres, just a la casa del Molinot, els participants podran decidir si volen seguir caminant per la ruta llarga en direcció al morral de Sant Salvador o si ja volen agafar el camí de tornada per la ruta curta baixant pel camí del Molinot a Avià. La característica principal de les rutes marcades d´aquesta vint-i-setena edició de la caminada, és la combinació dels camins i corriols amb unes vistes privilegiades de la plana central.

Un cop completat el recorregut al punt de sortida i arribada a la plaça de l´Ateneu d´Avià, els participants que hagin escollit la ruta llarga hauran completat caminant 17,7 quilometres i els de la ruta curta 12,1 quilometres. Un centenar de voluntaris seran necessaris per poder atendre el prop d´un miler de caminadors que acostumen a assistir a la caminada. Tots ells repartits en 5 avituallaments, on els hi oferiran mini croissants amb suc de fruita, entrepà de tastet amb cansalada, refresc, fruita i un abundant aperitiu a l´arribada. LA fotografia digital també hi serà present, amb el XXIII ral·li fotogràfic digital de la caminada, un concurs de fotografia digital que els participants que ho desitgin s´hi podran inscriure a la sortida de la caminada. L´exposició de les obres i l´entrega de premis del concurs seran el dia 23 de juny coincidint amb la revetlla de Sant Joan a la sala d´exposicions de l´Ateneu d´Avià.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema