La plataforma de suport al berguedà Sergi Rodríguez Teti ha adreçat una petició al consistori perquè en el proper ple ordinari es debati una proposta de suport a aquesta jove. Tal i com ja ha anat informant aquest diari, la fiscalia demana 4 anys i nou mesos de presó per al jove, que està acusat d'un delicte d'agressió a l'autoritat, ja que es considera que seria l'autor del clatellot que va rebre el regidor del PP de Berga, Joan Antoni López Noguera, durant un passacarrers de Patum de l'any 2012.

Els promotors de la iniciativa volen exposar la proposta al darrer ple ordinari del mandat, que està previst que se celebri el dia 7 de maig, un dia abans que comenci la campanya electoral del 24-M. Al Berguedà ja han donat suport a aquesta moció els plens dels ajuntament de Cercs i Casserres. La plataforma també ha recollit més de 3.000 signatures per l'arxivament del cas i l'absolució del jove.

Donen suport a la petició diferents col·lectius: Alerta Solidària, COS, CUP, Arran, SEPC, l'Ateneu Llibertari del Berguedà, Piolet Negre, Ràdio Pinsania, Cop de Garrot, ANC de Berga, PAHC Berguedà, Castellers de Berga i La Farsa.