UPyD ha decidit retirar el número 13 de la seva candidatura a l'alcaldia de Ferrol després de conèixer que també forma part d'una llista del PP a Berga, segons publica avui El Faro de Vigo. En un comunicat, la formació destaca que Roberto Moreno "es va presentar voluntari" per formar part de la llista d'UPyD. "I hi ha proves d'això", remarquen. Davant aquesta situació, el partit ha assegurat que la candidatura es manté de cara a les properes municipals amb 24 noms en lloc de 25.

La junta electoral invalida membres de la candidatura del PP de Berga i anul·la la llista

La llista del PP a Berga en aquests moments està suspesa. A hora d'ara, a aquesta candidatura li falta un representant, no arriba als 17 que ha de tenir com a mínim per poder-se presentar. El PP va presentar una llista sense substituts i s'ha trobat que el número 5 triat no podia ser electe perquè no està inscrit al cens electoral. Ha tingut temps per substituir-lo, però es dóna el cas que el substitut triat s'havia presentat, també, en una llista d'UPyD de Ferrol.

Captura del BOP on surt la candidatura del PP a Berga com a "No proclamada"

El PP presentarà un recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Contenciós Administratiu de Barcelona perquè pugui presentar-se al 24-M la seva llista a Berga amb Roberto Moreno López de número 14. Fonts del PP han indicat que presentaran el recurs aquest setmana ja que el termini per fer-ho s'acaba el 30 d'abril.