Dos anys després que tornés a viure a la ciutat on va passar la seva infantesa i joventut, la bruixa berguedana Aramís Fuster Rubio ha estat desnonada per impagament de gairebé 6.000 euros de lloguer del pis que ocupava al carrer d'Aurora Bertrana, al barri de la Font del Ros de Berga. Ahir, una comissió judicial va dur a terme una diligència de llançament del pis perquè el retornés als seus propietaris, ja que feia uns quinze mesos que no en pagava el lloguer. No van trobar ningú a l´habitatge.

El desnonament d'ahir s'havia fixat inicialment per al dia 27 d'abril. Tanmateix, Aramís Fuster va demanar-ne un ajornament al·legant que pateix una discapacitat del 52% i també que havia tingut un accident, fet que l'havia minvat físicament fins al punt d'haver de fer servir una cadira de rodes per desplaçar-se.

La defensa dels propietaris va oposar-se a la petició d´ajornament assegurant que «ja feia setmanes» que la bruixa no vivia al pis. A més, sostenien que era «fals» que Fuster s´hagués de desplaçar en cadira de rodes.

La petició d´ajornament del desnonament es va acceptar. I no es va fer fins ahir, tot i que Aramís Fuster ja no hi era. Entre les coses que van quedar-hi, hi havia una escombra similar a la que usen les bruixes de còmic per volar, com una picada d´ullet del destí.