L'agost del 2013, fa dos anys, Xavier Flores, el director general de Carreteres de la Generalitat, es va comprometre amb l'aleshores alcalde de Puig-reig, Toni Clement, a iniciar aquell setembre les obres de millora d'un vial d'1,2 quilòmetres entre l'accés nord de l'autovia de Puig-reig i el polígon de la Sala, segons el batlle. Ara, dos anys després, aquestes obres no s'han fet. I no només això sinó que l'actual alcalde Josep Maria Altarriba s'ha vist obligat a ordenar el tancament al trànsit d'aquest accés pel risc que comporta per la integritat física dels conductors que hi hagi nous despreniments de rocs de grans dimensions com fa uns dies. El batlle s'entrevista avui amb el director general de Carreteres per exigir-li que que solucioni una actuació pendent des de ja fa set anys.

El consistori no ha volgut assumir la titularitat d'aquesta via fins que la Generalitat no hi faci les obres de millora necessàries. I com que mai les hi ha fet, a la pràctica aquest vial ha quedat sense responsable tot i que el consistori de Puig-reig hi ha actuat per treure'n el perill quan ha fet falta.

En declaracions a Regió7, l'actual batlle, Josep Maria Altarriba, ha assegurat que ha ordenat el tancament de la ronda esmentada perquè "no ens podem arriscar a que hi hagi una desgràcia". El darrer despreniment ha estat el d'un roc de grans dimensions que sortosament no ha causat danys però que podia haver-ho fet, ha advertit el batlle. L'executiu ha fet retirar la roca però davant del perill que hi pugui haver nous despreniments ha optat per tancar l'accés. Altarriba exposa que "fins que algun tècnic certifiqui que no hi ha perill" no ordenarà la reobertura d'aquest vial.